Lyft er S2P-support

Share this post

Erbjudande Stretch Procurement

Att snabbt få hjälp är bland det viktigaste för en användares upplevelse av SAP Ariba. Vi hjälper er till nöjda och glada beställare.

Ett nytt system kan upplevas krångligt även om det är designat för att vara enkelt. Detta gäller även SAP Ariba. Det kan också bli fel ibland. Frustrationen gror snabbt framför datorn och det är viktigt att era beställare på snabbast möjliga sätt kan få hjälp att lägga sin beställning eller publicera sin förfrågan.

Genom vår tjänst Stretch Support Services får ni en användarsupport i absolut världsklass. Vi erbjuder också 2nd line support för mer komplicerade ärenden då er 1st line inte räcker till. Våra kunder vittnar om en mer positiv användarupplevelse och snabbare acceptans för det nya sättet att arbeta.


Jira Service Desk inom en vecka by Stretch Addera!

I Stretch Support Services ingår förutom användarsupport också en initial genomgång av er SAP Ariba installation och design för att säkerställa att systemet är optimerat vad gäller ert sätt att arbeta samt de senaste releaserna från SAP Ariba. Har det gått ett par år sedan ni började använda lösningen finns det troligtvis mycket som redan här kommer förbättra användarupplevelsen. Våra experter är bland de främsta i världen och står till ert förfogande.

  • Support i världsklass 
  • Kostnadseffektivt 
  • Nöjda användare 

Kontakta oss