Förbered dig inför resan mot S/4HANA med EPI-USE Labs produkter

event - 28 November, 2023 Time - 14:45 – 17:00 Location - Välj mellan Kungsgatan 46, Göteborg eller Gamla Brogatan 26, Stockholm

Anmäl dig här

Förbered dig inför resan mot S/4HANA med EPI-USE Labs produkter

Det har väl inte undgått någon att SAP pushar alla sina kunder att göra ett teknikskifte från ECC till S/4HANA, och de olika alternativ som finns i samband med det skiftet.

En sak är dock tydlig – det blir dyrt att ta med sig information från sitt ECC som din verksamhet inte behöver eller som det inte finns legala krav på att du måste spara. Därför är du välkommen på detta event om hur EPI-USE Labs produkter kan hjälpa dig att förbereda för att migrera till S/4HANA.

Utöver det kommer vi ha ett erfarenhetsutbyte – vilka utmaningar har vi stött på sen sist och hur har vi överbyggt dem. Vi kommer att ha två kontorssamlingar samtidigt som vi är sammankopplade via Teams med, en på Stretch Evolves kontor i Stockholm och en på kontoret i Göteborg.

När: tisdag 28 november
Tid: 14:45 – 17:00
Plats: Välj mellan Kungsgatan 46, Göteborg eller Gamla Brogatan 26, Stockholm
Pris: 0 kr
Anmälan: https://share.hsforms.com/16_f8m38HRyyMutksQq0Hlgauwz

Agenda

14: 45 Fika och uppsamling

15:00 Välkommen och presentation av deltagarna

15:30 Vilken information är verksamhetskritisk att ha med över till S/4HANA och hur går jag till väga för att spara disk? EPI-USE Labs berättar hur kunder i Norge har gått till väga.

16:15 Diskussion och erfarenhetsutbyte

17:00 Slut

Om Stretch Evolve & EPI USE Labs

Stretch Evolve ökar dina affärsförmågor med SAP affärssystem och är sedan några år tillbaka värd för EPI-USE Labs användarnätverk i Sverige. Detta event riktar sig till alla medlemmar i EPI-USE Labs användarnätverk så väl som att vi sträcker ut en hand till dig som inte har EPI-USE Labs men som är nyfiken på hur du kan effektivisera din SAP systemmiljö.

Hjärtligt välkommen!

I samarbete med:

Share this post